Благодійники передали ГУР автомобіль, потужні зарядні станції, генератор, мавіки, fpv-дрони та символічний подарунок - старовинні карти України. Зібрати великий вантаж допомогли меценати - Святослав Нечипоренко (EDG Group), Олександр Запишний, Олег Кобра та родина Герег.

«Разом з фондом «Надія» ми регулярно допомагаємо Силам оборони України, в тому числі - і нашим героїчним розвідникам. Бійці ГУР під керівництвом генерал-лейтенанта Кирила Буданова не лише займаються розвідкою, а і безпосередньо беруть участь у найзапекліших боях, планують і реалізують блискучі спецоперації як на території України, так і за її межами. Результати їхньої роботи, більшість з яких, звісно, залишаються в таємниці, колись неодмінно увійдуть в підручники з історії та військової справи. Тому допомогти героям-розвідникам і передати необхідні засоби особисто Кирилу Олексійовичу - велика честь для нас і наших партнерів», - розповів перший заступник голови комітету ВР з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради БФ молодіжної ініціативи «Надія» Валерій Дубіль.

Раніше команда фонду «Надія» спільно з партнерами передавала для потреб різних підрозділів ГУР два авто, більше сотні fpv-дронів, старлінки, дрони та тепловізори. За словами розвідників, уся надана допомога допомагає бійцям виконувати бойові завдання на найгарячіших ділянках фронту.