Гуманітарна місія стала можлива завдяки партнерству Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» з меценатами Олексієм Омельяненком та Анатолієм Шкрібляком Budhouse Group.

«Наша місія — рятувати життя. Ми системно передаємо критичну медицину відповідно до запитів госпіталів. Я тримаю звʼязок із військовими медиками, аби оперативно передавати обладнання, яке реально допомагає пораненим бійця повернутися до життя в прямому сенсі слова. Я надзвичайно поважаю медиків, особливо тих, хто зараз працює на «гарячих точках». Завжди на контакті з керівництвом медичних сил. Ми тісно співпрацюємо абсолютно з усіма прифронтовими госпіталями, ми живимо завдяки нашим захисникам та захисницям. Тому маємо робити все, аби медики мали всі інструменти для порятунку поранених», — заявив перший заступник Комітету Верховної Ради з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради БФ молодіжної ініціативи «Надія» Валерій Дубіль.

Він подякував партнерам за підтримку медичної галузі України та допомогу в реалізації важливих благодійних ініціатив.

«Один апарат — сотні врятованих життів хлопців та дівчат захисників. Цей дороговартісний портативний автономний прилад, забезпечує якісний непрямий масаж серця з постійною частотою та глибиною компресій для ефективної дефібриляції. Я дякую нашим захисникам! Я надзвичайно вдячний всім медикам, які самовіддано та жертовно працюють задля перемоги. Я дякую нашим партнерам, завдяки яким ця місія стала реальною», — додав він.