1 сезон шоу "Танці зі зірками" відбувся далекого 2006 року і тоді у фіналі зійшлися Наталія Могилевська з Владом Ямою та Володимир Зеленський з Оленою Шоптенко.

До речі, друга пара стала переможцями проєкту. Так, наш президень колись задерикувато танцював.

Олена Шоптенко та Володимир Зеленський, фото з архіву
Олена Шоптенко та Володимир Зеленський, фото з архіву

Але, як виявилося, все могло скластися інакше, адже Альону Шоптенко цілком могли поставити разом із іншим партнером.

На час участі в шоу Олені було лише 17 років і багато організаторів ставилися до її персони доволі скептично. Мабуть, міркували про те, чому ж може навчити настільки юна особа. Однак в подальшому під час спільної співпраці із Володимиром Зеленським ніяких конфліктів в неї не виникало. Їх пара вийшла гармонійною та продемонструвала найкращі результати серед усіх учасників.

Через багато років після цього Олена Шоптенко зізналась, що їх творчого тандему із Володимиром на паркеті могло й не бути. Адже організатори шоу від початку підбирали для неї зовсім іншого партнера – телевізійного журналіста Анатолія Борсюка. Щоправда, згодом вони змінили свою думку та обрали для Шоптенко іншого партнера – Володимира Зеленського.

Олена Шоптенко. Фото: скріншот YouTube
Олена Шоптенко. Фото: скріншот YouTube

Танцівниця зазначила, що не розуміє – чому було прийняте таке рішення. За її словами, Володимир Зеленський був дуже слухняним учнем. З його боку жодного супротиву не було. Ба більше – і він сам дечому юну хореографиню навчив. Зокрема, шоумен пояснив їй, що драматичні постановки створити набагато складніше, аніж гумористичні. Цю істину Шоптенко й досі тримає в своїй голові.

Після завершення проєкту "Танці з зірками" Олена Шоптенко та Володимир Зеленський більше ніде не перетиналися. Спілкування між ними також не було.

Володимир Зеленський, фото: hyser.com.ua
Володимир Зеленський, фото: hyser.com.ua

Читайте також:

Спідниця коротша і ніж в руці. Шоптенко замість готування залізла на кухонний стіл - було гаряче.

Оля Цибульська змішала із брудом Олега Винника: "Я б такого мужика..."