Популярна українська танцівниця Олена Шоптенко порадувала передплатників своєї сторінки в соціальній мережі Instagram новим постом.

Хореографічний експромт порадував шанувальників її таланту і викликав швал захоплених компліментів. Знаменитість постала в кадрі в стильному чорному платті, декорованому довгою бахромою.

Свій look Олена Шоптенко доповнила білими спортивним взуттям. Знаменитість виконала запальний танець, під час якого похвалилася ідеальними підтягнутими формами. У підписі до публікації вона зазначила: "Коротко про те, як проходить мій побут..."

Захоплена реакція фоловерів не змусила себе чекати:

У тому числі, не стримала емоцій і популярна телеведуча і психолог Наталія Холоденко:

Популярність прийшла до неї в 2006 року після перемоги в першому сезоні шоу "Танці з зірками", де виступала з екс-керівником проекту «Квартал 95» і нинішнім президентом України Володимиром Зеленським.

Сьогодні за її сторінкою в Instagram стежать близько 300 тисяч передплатників, яких зірка регулярно радує яскравими постами.

У 2018 році Олена Шоптенко стала мамою, народивши первістка своєму чоловікові - підприємцю Олексію Іванову. Танцівниця постить знімки з сином Олексієм, але не показує його обличчя. Одного разу артистка зізналася, що її чадо знаходиться в прекрасному "балакучому віці" і радує всіх домочадців милими одкровеннями.

Олена Шоптенко з сином Олексієм. Фото: Instagram

Олена Шоптенко з сином Олексієм. Фото: Instagram

Олена Шоптенко з сином Олексієм. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що обранець Ксенії Мішиної здивував публіку незвичайним вбранням.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють "алкогольні" пристрасті Ольги Бузової.

Нагадуємо, що Лілія Ребрик постала перед без макіяжу і викликала неоднозначну реакцію шанувальників.