18 серпня у Франції на 89 році життя не стало відомого актора Алена Делона, який був кумиром і мрією багатьох жінок.

Знаменитість підтримував Україну у війні з росією і навіть взяв інтерв'ю у Володимира Зеленського. Розмова Делона з Володимиром Зеленським тривала понад 15 хвилин і стала не так прикладом аналітичної чи, навпаки, рекламної роботи, як повним співпереживання спілкуванням двох відомих у масштабах світової спільноти людей про війну в Україні.

Нині, після смерті Делона, великих удр поклали його діти, які тільки поховали батька та одразу отримали звинувачення у його вбивстві заради спадщини.

Останні місяці актора були затьмарені важкими хворобами та гучним скандалом: подруга і за сумісництвом доглядальниця зірки Хіромі Роллен звинуватила трьох дітей Делона у спробі вбити батька. За її версією, недбалі нащадки збиралися замінити необхідну актору хіміотерапію на фруктові соки. Крім того, раніше повідомлялося, що артист твердо вирішив піти з життя за допомогою евтаназії у швейцарській клініці. Не дивно, що його шанувальники задаються резонним питанням: за яких обставин помер їх кумир?

Довго чекати на відповідь не довелося: троє нащадків актора оперативно зробили офіційну заяву. За їхніми словами, Делон помер удома в оточенні близьких:

"[Діти актора] Ален-Фаб’єн, Анушка, Ентоні, а також [його собака] Лубо глибоко засмучені повідомленням про смерть свого батька. Він мирно помер вдома у [французькій комуні] Душі, в оточенні своїх трьох дітей та своєї сім’ї", – говорить повідомлення рідних знаменитості, яке цитує Agence France-Presse.

Причина смерті актора залишається невідомою. 2019 року Ален Делон переніс інсульт, який спровокував хворобу Альцгеймера. Крім того, він страждав від лімфоми – одного з видів раку.

Нагадаємо, що Ален Делон підтримав Україну та хоче взяти інтерв'ю у Зеленського.

Раніше ми повідомляли, що Вєрка Сердючка облаяла жінку, яка напилась на її концерті: "Пі*да Іванівно, ти зараз вийдеш".