Всі ми по-різному поводимося на концертах: хтось смирно сидить, хтось тихенько співає собі під ніс, хтось танцює, хтось горланить пісні на все горло.

Але є ще одна категорія людей: ті, хто напивається і поводжуся вкрай неадекватно. З такою "фанаткою" зіткнувся Андрій Данилко на своєму концерті, який ледь не опинився під загрозою зриву.

Андрій Данилко: скрін з відео
Андрій Данилко: скрін з відео

Концерт Вєрки Сердючки відбувся 17 серпня в Дніпрі і під час нього стався невеличкий скандал. Одна з шанувальниць артиста у стані алкогольного сп’яніння почала голосно матюкатися на весь зал, де було чимало дітей.

Данилку довелося ненадовго перервати виступ, щоб звернутися до п’яної фанатки. Артист заявив, що дівчині доведеться покинути приміщення, якщо вона не припинить нецензурно висловлюватись. Також Андрій із гумором порадив глядачці на наступному гулянні добре закушувати.

"Кошеня, ти нажерлася, так? Якщо ти зараз матюкатимешься… Пі*да Іванівно, ти зараз вийдеш звідси, зрозуміла? Так не красиво, діти сидять. Закушувати треба. Є і рибка, і баличок. Можна закушувати", — обурилася Сердючка.

@nakhutina

Сердючка Дніпро⭐️ #сердючкаюрмала #сердючкаdance #сердючкадніпро #сердючкаверка #веркасердючкаимама #сердючкабенд #serduchka #рашагудбай #дніпро #тіктокукраїна #тіктокукраїнською #веркасердючкавдепре #дніпро

♬ оригінальний звук - nakhutina

Нагадаємо, що Вєрка Сердючка потужно заспівала Гімн України та побажала Путіну того, на що всі дуже чекають.

Раніше ми повідомляли, що Вєрка Сердючка вперше задерла спідницю та показала, що насправді отримають окупанти. Відео.