Для багатьох Олеся Железняк – та сама, яскрава та емоційна Лариса Буханкіна із всенародно улюбленого серіалу "Свати". До команди серіалу актриса приєдналася у четвертому сезоні і вона завжди говорила із захопленням про прекрасну атмосферу, яка панувала завжди на знімальному майданчику під керівництвом Зеленського.

Стало відомо, що розпропаганда остаточно проїла мозок популярної актриси російсько-українських серіалів Олесі Желєзняк, батьки якої родом з України.

Так, багато вказує на те, що російська актриса Олеся Железняк, яку глядачі знають за роллю Лариси Буханкіної в серіалі "Свати", зовсім втратила здоровий глузд.

Днями знаменитість прийшла на шоу путініста Бориса Корчевнікова, де підтримала усі пропагандистські наративи. Зокрема Желєзняк заявила, що українські воїни - це звірі, що вони ненавидять росіян, а російські військові - милі добрі люди. А ще зірка "Сватів" звинуватила Володимира Зеленського у тому, що він нібито хоче вбити її дітей.

Про те, що Олеся Железняк ось уже понад рік відкрито підтримує терориста Путіна, вбивства мирних громадян України, а також його загарбницькі амбіції знають практично всі українці.

Однак цього разу знаменитість почала міркувати, що трапилося з Зеленським і чому він так змінився.

"Я навіть не знаю, яка метаморфоза повинна статися з людиною, правда, не знаю... Значить, це було. Навіть іноді подумки питаю: "Володю, невже ти так ненавидів мене настільки, що хочеш убити моїх дітей?!" Залізняк у президента України, замість звернутися до диктатора Путіна і запитати його, чому він вбиває українських дітей.

Залізниця також розповіла про своїх родичів з України, які на її думку "одурманені".

"Брат мій двоюрідний Сашко, з яким ми зараз не спілкуємося, одурманений і вважає, що одурманена я. Його тато дійшов до Берліна, всі його груди були в орденах. Саша не чує. А зараз ми й не говоримо навіть...", - додала путіністка Залізняк.

Читайте також:

Переведення годинника на літній час: на годину вперед або на годину назад? Коли переходимо

Їх було лише дві штуки: як виглядав молодіжний ЗАЗ "Таврія" для обраних

"Нічого відкривати роти": Кадиров порадив російським солдатам не скиглити через брак снарядів та їжі