В цей час багато знаменитостей стали дотримуватися тренду на природність, щоб довести своїм шанувальникам, що досконалих людей не існує.

Іноді, ілюзія ідеальної шкіри та досконалого тіла, які нам представляють у кіно та на телеекранах, може створити нереальні очікування у нас самих, призводячи до почуття незадоволеності нашим зовнішнім виглядом.

Періс Джексон, дочка легендарного Майкла Джексона, також вирішила підтримати цей тренд. Нещодавно вона опублікувала відео у своєму мікроблозі в мережі Instagram, де постала перед публікою у своїй ванній кімнаті. На початок відео вона була в ідеальному макіяжі, з рівним тоном обличчя та виразними вилицями, але в процесі ролика вона поступово змивала макіяж і представляла свою натуральну красу.

Коли вона прибрала тон, тональний крем і пудру, ми побачили звичайну дівчину з такими ж проблемами шкіри, як і у багатьох молодих людей - недосконалістю, почервонінням і потемнінням. Таким чином, Періс Джексон довела, що навіть знаменитості мають проблеми зі шкірою, і що важливо приймати свій природний вигляд, замість того, щоб прагнути до нереальних ідеалів.

Читайте також: