Знаменитий американський актор, лауреат премії «Золотий глобус» та номінант на премію «Еммі», всім добре відомий Річард Гір зіткнувся з раптовими проблемами та потрапив до шпиталю. Так, 73-річна зірка зіштовхнулася із проблемами зі здоров'ям.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин "ТСН", посилаючись на інформацію від інсайдерів.

Є інформація про те, що Річард Гір потрапив до лікарні під час сімейного відпочинку в Мексиці. Справа в тому, що йому стало дуже погано, внаслідок чого його відправили до шпиталю. Після огляду професійних лікарів стало відомо, що голлівудський актор захворів на пневмонію.

Важливо повідомити, що ще до того, як Річард вирушив на відпочинок, він страждав через сильний кашель. Однак у Мексиці він почував себе набагато гірше, і був змушений звернутися до медок.

Як відомо, у лікарні він пробув лише один день, потім йому прописали антибіотики та відправили назад до своєї родини.

Крім цього, дружина легендарного актора Алехандра Сільва також підтвердила діагноз Річарда Гіра і сказала: «Я прокинулася і побачила новини і всі ваші добрі та тривожні повідомлення, він одужує. Він почувається набагато краще! Найгірше позаду! Дякую всім за ваші приємні повідомлення, ми їх дуже цінуємо!».

Читайте також:

Зірка фільму "9 рота" Артур Смолянінов в образі Лесі Українки зачитав вірш, посоромившись над Путіним

"Страшно виходити з літака": зірка фільму "Іронія долі" Барбара Брильська розповіла про життя в Росії

Дуже боляче: Демі Мур розповіла про муки Брюса Вілліса. Ліків від цієї хвороби немає