Молодша донька співачки Віри Брежнєвої Сара впевнено наступає на п'яти своєї знаменитої мами. Ще б пак, ще в 11 років дівчинка зарекомендувала себе як прекрасна модель, вперше знявшись для модного глянцю. А нещодавно Сара виклала неймовірно відверті та дорослі фото.

Молодша дочка співачки Віри Брежнєвої Сара Кіперман, яка лише у грудні минулого року відсвяткувала своє 13-річчя, щодня купує нових передплатників у Instagram і це не дивно – адже дівчина любить ділитися своїми гарними фото.

Цього разу донька української співачки Віри Брежнєвої, Сара, поділилася з шанувальниками зображень, на яких вона досить сексуально позує та одягнена, як доросла.

У кадрі дівчинка постала у білих джинсах та чорному топі.

Незважаючи на юний вік, Сара оголила зону декольте, що зробило її образ більш пікантним. Доповнила вона "цибуля" прикрасами у вигляді сережок, браслета та підвіски. Волосся Сара розпустила.

"Моє особисте змагання", – підписала фото Кіперман.

Шанувальники захопили фото дівчинки і наробили їй компліментів. Ще б пак, виглядає дівчинка чудово і може похвалитися красивими рисами обличчя, великими виразними очима і пухкими губами, про які мріє кожна дівчина.

  • "Ось і виросла прекрасна принцеса";
  • "яка гарна дівчинка";
  • "яка ж ти красуня ростеш";
  • "просто вся в маму".

Зазначимо, що Сара – молодша дочка співачки Віри Брежнєвої від екс-чоловіка, бізнесмена Михайла Кіпермана. Також Брежнєва має старшу доньку, 21-річну Соню, батьком якої є Віталій Войченко, з яким артистка пробула в цивільному шлюбі два роки.

Читайте також:

Хто тато? Учасниця "Холостяка" із Топольським показала значний живіт. Фанати думають, хто так ощасливив дівчину

Дуже погано: у мережі показали, як виглядає путініст Михалков після реанімації. Фото

Чоловік обіцяв шубу – чоловік добув шубу: вдовам "мобиків" із "ДНР" масово дарують хутряні вироби не першої свіжості. Фото