8 січня Аліна Шаманська приголомшила мережу заявою про розлучення з актором Русланом Ханумаком. Зі слів популярної блогерки, яка живе в США з 5-річним сином, її чоловік на Різдво розважався з іншою жінкою, а також відмовився заступитися за неї після образ у мережі.

Ханумак не став відмовчуватися і записав "відео з виправданнями" в Instagram.

"Роблю пост із виправданнями через хейт, через батьків, родичів і друзів, які переживають зараз більше, ніж я, - сказав актор. - По-перше, я нікому не зраджував, ні з ким не обіймався і не цілувався. Я заїхав зі своїм другом до його подруги на пару годин перед поїздкою... Два: перед тим, як бажати мені та моїм близьким смерті, можна покопатися і розібратися, що ми з моєю колишньою дружиною розірвали стосунки вже близько року тому, ще до війни. Ми жили вже окремо. Те, що про це ми не говорили публічно - насамперед наші з нею справи" .

Також Ханумак натякнув на "безпідставні" ревнощі Шаманської.

"Аліні я дякую за всі роки, що ми прожили разом. Бажаю їй у майбутньому знайти людину, яка не дозволятиме собі просто перебувати в компанії з іншими дівчатами", - сказав він.

До слова, після того як зірка "Кварталу 95" розповів, що розійшовся з дружиною ще рік тому, вона не стала мовчати, а заявила в Instagram-Stories, що це абсолютна брехня. За словами Шаманської (її підписники це теж добре пам'ятають), з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну вона з Русланом і сином 10 місяців жила в США.

Читайте також:

У Росії невдовзі розпочнуться бунти: аналітик дав прогноз щодо ліквідації Путіна

«Злочин проти Бога»: Папа Римський попередив Путіна про кару небесну за війну в Україні

«Зайчик моя»: Кіркоров публічно звернувся до Зеленського. «Підгоріло» у «ватника» знатно