Для Микити Міхалкова та його вірної армії шанувальників Новий рік розпочався з поганих новин. Стало відомо, що знаменитий режисер перебуває у тяжкому стані.

Так, о 17:25 Telegram-канал Baza повідомив , що кілька днів тому 77-річного режисера, голову Спілки кінематографістів Росії, екстрено доставили до московської 67 лікарні. Народному артисту краще не ставало, тому сьогодні, 5 січня 2023 року, медики вирішили перевезти Михалкова до іншої лікарні за допомогою реанімаційної бригади.

Багато джерел написали, що діагноз метра невтішний – коронавірусна інфекція та пневмонія.

"Якщо діагнози підтвердяться, то ситуація, звичайно ж, виглядає складною. Залишається побажати Микиті Сергійовичу впоратися з напастю", - заявив один із московських лікарів Микола Зоткін.

До речі, не виключений варіант, що важке захворювання, яке забрало життя тисяч людей, ведучий авторської програми "Бесогон" підхопив від свого товариша Едуарда Артем'єва. Так, напередодні смерті композитор давав великий концерт, та й у звичайному житті він часто контактував із найкращим другом.

Зазначимо, до речі, що Микита Міхалков відомий ультраконсервативними та монархічними поглядами. Він скептично ставиться до існування коронавірусу, і особливо – до вакцинації від хвороби. Наприклад, в одному з випусків телевізійної програми "Бесогон" він стверджував, що під виглядом щеплення від ковіда здійснюється проект мільярдера Білла Гейтса з чіпування людей заради скорочення чисельності населення планети Земля, яке споживає надто багато ресурсів. Той випуск було знято з ефіру.

Близькі метри поки не виходять на зв'язок, тож росіяни щиро переживають за свого кумира.

Щоправда, у його прес-службі вже повідомили, що Микита Міхалков поскаржився на погане самопочуття, спричинене грипом, тому й звернувся до медиків.

Нагадаємо, що Микита Міхалков очолює Московський міжнародний кінофестиваль. У 1995 році режисер отримав "Оскара" за картину "Втомлені сонцем", стрічка "Урга - територія кохання" принесла йому ще одну номінацію на "Оскара", також як і картина "12".

Крім того, Михалков лауреат Гран-прі Канського кінофестивалю та "Золотого лева" Венеціанського кінофестивалю.

Читайте також:

Різдвяний "подарунок": з'явилися подробиці масштабної пожежі у Петербурзі. Гасили 6 годин

Новий масований ракетний удар: у розвідці розповіли, до чого готуватись українцям

Масштабні повітряні тривоги почнуться по всій Росії: відома шаманка розповіла, що розпочнеться цієї зими