Два роки минуло з моменту розлучення російського коміка та шоумена Гаріка Харламова та актриси Крістіни Асмус, а вся піднаготна їхнього особистого життя починає проявлятися себе тільки зараз.

Нещодавно, а саме 5 грудня, на YouTube вийшов черговий випуск гумористичної програми "ОХ", яку веде Гарік Харламов і Тимур Батрутдінов. І там "Бульдог" дуже невдало пожартував про будинок, який нібито залишив Асмус після розлучення.

До речі, на темі саме цього будинку Харламов неодноразово зривав овації глядачів, які прагнули подробиць розлучення знаменитої пари. І ось тепер ці подробиці раптово випливли, хоча таке тонути не може фізично.

Суть скандалу у тому, що Харламов публічної заявив, що залишив Асмус не чистий будинок - у різних продуктах життєдіяльності людини. І Асмус вирішила відповісти на це. Подробиці опублікував Telegram-канал "НеМалахов".

Виявляється, жодний будинок "Бульдог" не залишив дружині. Вони всі продовжують жити в одному приміщенні, візуально поділивши його між собою. У скандал потрапила мама Гаріка Харламова, яка вказала, що також мешкає в тому будинку. У мережі почали жартувати, що у Харламова свій "Дом-2".

Повний випуск фантастичного визнання Гаріка Харламова дивіться нижче (з 15:10 хвилин):

Читайте також:

Просто цукерка: Дженніфер Лопес у 53 роки похвалилася принадними вигинами фігури

Ризикує повторити долю Мойсеєва: затятий путініст Басков вже самостійно не пересувається

"Бо не знають вони, що творять": Алла Борисівна розповіла, як слід відповідати на тролінг в інтернеті