У російсько-українській війні немає тих, хто дотримується нейтралітету. У битві між добром і злом не можна залишатися осторонь, і треба допомогти тим, хто заслуговує на життя. І якщо хтось каже, що він нейтральний, це означає лише те, що йому страшно чи соромно озвучити свою позицію.

Багато світових знаменитостей підтримують Україну та український народ у нашій боротьбі за саме право на життя та існування, чого так завзято хоче позбавити нас Кремль.

Легендарний англійський музикант і співак STING приєднався до тих, хто безпідставно підтримує Україну.

У нещодавній публікації у своєму мікроблозі в мережі Instagram виконавець звернувся до своїх шанувальників із закликом допомогти українцям пережити цю зиму.

STING розповів, що створив ініціативу "The Renew Democracy", в рамках якої проходитиме збір коштів на купівлю їжі та спальних мішків для українців.

"Зима прийшла в Англію, але також вона почалася і в Україні, де російські війська продовжують атакувати енергетичні об'єкти. Це робить життя українських сімей нестерпним і важким. Доля мільйонів людей там зараз висить на волосині і залежить від вашої допомоги. Збереження тепла взимку стане найважливішою битвою у цій війні" , - сказав Стінг.

Читайте також: