Співачка Аліна Гросу після хворобливого розлучення з чоловіком знайшла втіху в обіймах російського актора Романа Полянського. До речі, колишній чоловік співачки також був росіянином.

Гросу і Полянський, незважаючи на значну різницю у віці, виглядали разом дуже органічно. Чоловік навіть переїхав до України, не бажаючи залишати молоду співачку на самоті. На всіх світських раутах, на творчих вечорах, у студії, та скрізь, де тільки співачка бувала, російський актор супроводжував зірку, через що в соціальних мережах у Гросу було дуже багато спільних фото.

Все йшло добре, поки життя обох закоханих не прийшло 24 лютого 2022 року. З того часу Роман Полянський зник з поля зору шанувальників Гросу, і, зважаючи на все, з її життя.

Сама співачка не коментує своє особисте життя, ігноруючи питання фанатів. А нещодавно зірка пережила операцію, не відомо якогось роду, і навіть тоді Полянський не з'явився, щоб підтримати артистку.

Нещодавно Аліна Гросу опублікувала фотографію батьків у своєму мікроблозі соціальної мережі Instagram. Співачка зробила неоднозначне підписати під знімком, натякаючи на самоту.

Скріншот зі сторінки Аліни Гросу в мережі Instagram

Шанувальники висловили багато зворушливих висловів про батьків та теплі стосунки між ними та дочкою. Були й ті, хто відкрито натякав на те, що батьки – це назавжди, а чоловіки приходять і йдуть, маючи на увазі розлучення Гросу та Поляновського.

Скріншот зі сторінки Аліни Гросу в мережі Instagram

Скріншот зі сторінки Аліни Гросу в мережі Instagram

Скріншот зі сторінки Аліни Гросу в мережі Instagram

Читайте також: