Як не дивно, легенда з кіновсесвіту Марвел, популярний американський актор, який отримав світову популярність завдяки ролі Капітана Америки, Кріс Еванс, визнаний найсексуальнішим чоловіком року. Саме таке звання йому надав світовий журнал People.

Цю публікацію розмістили на порталі новин «Апостроф»

Як відомо, знаменитий глянсовий журнал People на постійній основі нагороджує одного зі знаменитостей титулом "Найсексуальніший чоловік, який нині живе".

Всім добре відомий Капітан Америка, а саме Кріс Еванс удостоївся звання «красеня року» в 2022 завдяки своїм старанням.

Повідомляється, що 41-річний Кріс Еванс є зіркою культових фільмів "Капітан Америка" та "Месники".

Окрім цього, минулого року «Найсексуальнішим чоловіком із тих, хто нині живе» був його колега з фільму з «Месників» Пол Радд.

Кріс Еванс: скрін обкладинки журналу
Кріс Еванс: скрін обкладинки журналу

Кріс Еванс вирішив прокоментувати свій новий титул і сказав, що його, швидше за все, дратуватимуть друзі, а мама буде неймовірною радістю.

«Насправді, це буде просто приводом для знущань. А ось мати буде щасливою. Вона пишається всім, що я роблю, але це те, чим вона справді може похвалитися», - сказав відомий американський актор.

Варто нагадати, що Кріс Еванс зовсім недавно зіграв лиходія разом із Райаном Гослінгом у фільмі Netflix "Сірий чоловік", який показав неймовірні рейтинги.

Читайте також:

Бореться з онкологією: як зараз виглядає зірка культового фільму "Анжеліка". Фото

Не стало найвідомішого актора, який був зіркою комедійних фільмів

Це треба побачити: названо 7 культових фільмів про справжніх козаків