Сьогодні Тіна Кароль – талановита співачка з потужним голосом, а також сексуальна та впевнена жінка. Проте все могло скластися зовсім по-іншому, адже батько Тіни знав, наскільки небезпечний і жорстокий світ шоу-бізнесу, а тому дуже хотів, щоб його маленька принцеса успішно вийшла заміж і стала економістом чи педагогом. Саме тому вона потрапила до Національного авіаційного університету (НАУ). Але все змінила передача Кондратюка "Караоке на майдані".

У 2000-х недільний ранок багатьох українців розпочинався із шоу "Караоке на майдані". Більше того, проект Ігоря Кондратюка набув такої популярності, що талановита молодь навмисно почала приїжджати до столиці на шоу, щоб завоювати свій квиток у шоу-бізнес.

Як виявилося, кілька хвилин виступ на Хрещатику та для Тіни Кароль став квитком у світ українського шоу-бізнесу.

2005 року популярна нині співачка сором'язливо відповідала на запитання Ігоря Кондратюка та розповідала, що вона щойно вступила на навчання до столичного Національного авіаційного університету. На Хрещатику Тіна Кароль виконала пісню Таїсії Повалій "Солодкий гріх", присвятивши її, мабуть, своєму хлопцеві Олегу, про якого розповіла Кондратюку.

До слова, Тіна Кароль брала участь у "Караоке на Майдані" двічі, однак справжня слава прийшла до неї після конкурсу "Нова хвиля".

І правда, за друге місце, яке у 2005 році Тіна Кароль взяла в конкурсі "Нова хвиля" вона отримала грошовий приз від Алли Пугачової в розмірі 50 тисяч доларів. Ці кошти витратила на зйомки дебютного кліпу "Выше облаков".

А вже наступного року артистка відправилася на пісенний конкурс Євробачення, який відбувався в Греції. Там Тіна представляла Україну й посіла 7 місце.

Читайте також:

Повний місяць 8 листопада 2022 року: що потрібно встигнути зробити до кінця дня

Дітей від екрану краще прибрати: Філіп Кіркоров потрусив своїм «пітоном» у дитячих колготках

Названо 5 чоловічих імен, власники яких притягують до себе жінок