Автор культового серіалу «Ігри престолів», який переглянули мільярди людей на планеті, Джордж Мартін, зробив серйозну заяву. Після його слів абсолютно немає жодних сумнівів у тому, що він на боці України, оскільки він бажає спалити Кремль у досить незвичайний спосіб.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «Обозреватель»

Вже весь світ втомився від шантажу Путіна щодо ядерного удару. Навіть сам Джордж Мартін хоче покарати російського тирана через його досить зухвалі погрози.

Автор одного з найпопулярніших серіалів сучасності «Ігри Престолів» не став мовчати на одному із шоу – він вирішив прокоментувати ядерний шантаж президента Росії Путіна. Письменник «Пісня льоду та полум'я» сказав, що йому хочеться спалити Кремль одним із своїх вигаданих драконів.

Варто нагадати, що Данеріс Таргарієн саме так помстилася за свій народ у легендарному серіалі.

Гості і ведучий на шоу почали обговорювати жах, що відбувається, на території України, який приніс Путін через свої маячні амбіції. І ніхто не втік від теми ядерного шантажу диктатора.

«Чи можемо ми бути оптимістичними щодо зміни клімату? Що ми робитимемо, якщо Путін справді застосує ядерні бомби? Я хотів би, щоб у мене був дракон, на якому я міг би полетіти в Кремль», – заявив Джордж Мартін.

Кінець для Путіна: в українській розвідці назвали ймовірних наступників глави Кремля

Кремль надсилають навіть небеса: у небі над Києвом сфотографували дивовижний небесний знак. Фото

Путін здувся, йому потрібне перемир'я за будь-яку ціну: експерт розповів про паніку в Кремлі