Популярна українська актриса Ірина Сопонару, яка відоміша за роль Яринки у гумористичному серіалі «Країна У» вперше розповіла про свого хлопця.

Докладніше про це інформує «Апостроф».

Зірка розповіла, що познайомилася із хлопцем у Києві. Він іноземець, його звуть Рис. Чоловік жив у Києві, бо просто дуже любив Україну.

Знайомство сталося випадкового в одному із закладів міста, і актриса зазначає, що того дня була не при параді.

Сопонару розповіла, що її стосунки з іноземцем тривають півтора роки. Також дівчина зазначила, що він дуже любить українську кухню. І коли після тимчасової еміграції пара поверталася до України, за твердженням Сопонару, її молодик хотів повернутися в Україну більше, ніж вона.

Акторка також розповіла, де працює її хлопець. За словами зірки, чоловік працює в компанії, яка займається біологічно активними добавками. Працює дистанційно.

Ірина Сопонару зізналася, що їй було дуже страшно під час війни, і саме завдяки Рису вона гідно впоралася з переживаннями. Також зірка розповіла про те, що часто натякає своєму хлопчецві на весілля, бо вже хоче дітей. Однак на даному етапі питання з дітьми закрите, оскільки в країні йде війна.

У соціальній мережі Instagram на особистій сторінці Ірини Сопонару є кілька фотографій із її коханим.

Читайте також: