Після Гаррі Поттер актриса продовжила свій творчий шлях. Також Вотсон пробувала себе і як модель, і дуже успішно. Крім основного роду діяльності, зірка франшизи є послом доброї волі ООН, просуваючи фемінізм.

Власне, Емма Вотсон не дуже хвалиться своїми досягненнями публіці, хоча безумовно вона однією з найуспішніших «випускниць» Хогвартсу. А ось про особисте життя актриса і зовсім не поширюється, хоча їй приписували масу романів із найсоковитішими холостяками планети.

І ось нещодавно зірка зробила неймовірну колаборацію з брендом Prada, ставши обличчям їхнього нового аромату Paradoxe. Зрозуміло, фотографії із презентації парфюму одразу розлетілися у соціальних мережах, чим викликали бурю емоцій. Справа в тому, що Емма Вотсон змінила стрижку, зробивши ультракороткий боб з рваним чубчиком, і пофарбувалась у чорний колір.

Скріншот із соціальних мереж

Скріншот із соціальних мереж

Шанувальники розділилися на три табори. Дехто вважав, що стрижка жахлива і не підходить Вотсон. Інші ж запевняли, що це модно та зі смаком. А треті сперечалися з двома пеопередніми, що насправді на актрисі перука.

Читайте також: