Головний герой шостого сезону шоу "Холостяк" на СТБ, грузинський бізнесмен та кінопродюсер Іраклі Макацарія більше не холостяк. Так, у суботу, 23 липня, він зіграв весілля зі своєю коханою, 20-річною Лізою Чічуа. Гучне святкування влаштували у столиці Грузії Тбілісі.

Герой 6 сезону української версії реаліті-шоу "Холостяк", як і обіцяв, влаштував своїй коханій жінці грандіозне весілля. На святкування він запросив і друзів, і рідних. А до мережі вже просочилися перші кадри з урочистостей.

Так, наречений для важливої ​​події обрав класичний чорний костюм, білу сорочку та метелика.

Наречена ж велику частину часу блищала в розкішній пишній сукні кольору "шампань" з королівського атласу з відкритими плечима та довгою фатою. Вона зробила стриману зачіску – низький пучок, а також яскравий макіяж із акцентом на губи. Однак за вечір Ліза змінила кілька суконь – від білого міні до приталеного червоного, а все тому, що вони танцювали пристрасне танго та грузинський народний танець.

Чи не найзворушливішим моментом весілля була перша зустріч закоханих – коли батько 20-річної Лізи вів її до Іраклі Макацарія. Той не стримав сліз і розплакався просто перед коханою. Вона ж сяяла посмішкою.

До речі, 37-річний бізнесмен та 20-річна лікарка, як можна зрозуміти по фото та відео, узаконили свої стосунки не лише документально, а й перед Богом – пара повінчалася у церкві.

Нагадаємо, екс-"Холостяк" зробив пропозицію коханій 28 квітня цього року. Наприкінці березня дівчині виповнилося лише 20 років, тоді як її супутнику – 37.

Ліза Чічуа - довгонога красуня з Тбілісі. З 2021 року вона працює в організації охорони здоров'я Грузії, а до цього навчалася у Тбіліському державному медичному університеті. Батьки дівчини також лікарі. Мама – Кеті Асатіані – публічна особистість. Жінка веде власну рубрику на ТБ як експерт із медицини.