За їхньою історією кохання спостерігала вся країна. Олександр Еллерт боровся за руку і серце Ксенії Мішиної довгих три місяці – влаштовував неймовірні побачення, робив подарунки, освідчувався у коханні. І вона нарешті з-поміж усіх чоловіків, які прийшли на проект, обрала саме його. Щоправда, щастя тривало недовго, проте війна показала їм справжню цінність їхніх відносин.

Як з'ясувалося, повномасштабна війна вплинула відносини Ксенії та Олександра – вони відновили спілкування. Щоправда, не про роман.

Як розповіла відома українська актриса, головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина в інтерв'ю Григорію Решетнику для YouTube-проекту "Як ти?", трагедія, яка прийшла в нашу країну, підштовхнула її забути минулі образи і відновити спілкування.

Саме він 24 лютого допоміг їй та її 10-річному сину Платону евакуюватися на захід України. Разом вони поїхали до Буковеля, де великою компанією жили в одному будинку.

Як виявилося, у ніч повномасштабного вторгнення Мішина із сином була у київському аеропорту та збиралися летіти до Дубаю на відпочинок. Спочатку рейс перенесли, а згодом оголосили про початок війни. Впоратися з панікою було складно.

Ксенія з Платоном поїхали додому, але залишатися в Києві було небезпечно і на допомогу прийшов колишній коханий, запропонувавши поїхати разом.

"Коли почалася війна, я сказала: Все, ми їдемо на захід України. Ми виїхали о 6-7 ранку, а змогли виїхати з Києва о 13:00. Мені одразу зателефонував Сашко. Він запропонував допомогу, ми зустрілися та поїхали разом. Усі проблеми відійшли на задній план, і все життя змінилося в одну хвилину... Він намагався відновити стосунки... Скажу чесно, дуже багато образ, щоб це так відновлювати. поряд", – прокоментувала Мішина.

Платон, до речі, зрадів, що поряд буде колишній мамин. У них, як зізналася актриса, гарні стосунки, і дитині було спокійніше – вона відчувала, що її захищають.

"Ми поїхали до Буковеля, зняли великий будинок, була велика компанія, і його друзі та мої, ми всі вирушили туди. Саша був без Елі (дочка Еллерта від першої дружини. – Ред.). Еля залишилася з мамою, у неї народився маленький братик. Вони теж поїхали. Саша віддав їм свою машину, а ми поїхали на моїй", – наголосила "Холостячка".

Про статус пари в Буковелі Мішина розповіла так: "Ми не говорили про це, просто були разом... Я завжди говорю правду. Якщо на той момент, коли давала інтерв'ю, то була точка, я говорила: це точка. Потім, через деяке час, кілька місяців, знову налагоджувалося спілкування, Саша постійно десь був поруч, але були дуже критичні моменти, коли ми обидва розуміли, що треба бути окремо, ми розходилися, потім знову починали, потім знову розходилися, я давала багато шансів. життя, це процес… Каша вариться, і все ніяк не звариться… Я просто можу сказати зараз, що ми не разом… Я поїхала… Ми спілкувалися… Він іноді мені писав, але я зараз не знаю, де він… Можливо, колись ми з ним спілкуватимемося. Я взагалі нічого не виключаю в цьому житті".

Читайте також:

У Зеленського зробили заяву про переговори з Росією: "немає жодних підстав…"

Буде один постріл: Жданов розповів, як ЗСУ знищать Кримський міст. Путін навіть не прокинеться

Зовсім випадково: у Москві не прокинувся топ-менеджер секретної організації Путіна