Стало відомо, що лідер групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, будинок якого під Києвом раніше пограбували окупанти, дивом врятувався від ракетного удару по Вінниці, де за останніми даними ДСНС загинули 20 людей.

Як розповів музикант, 14 липня у Вінниці якраз навпроти Будинку офіцерів було заплановано благодійний концерт для військових.

Відомо, що Олег із командою приїхали до Вінниці напередодні і якраз на момент удару планувалася зустріч із організатором виступу.

Артисти дивом врятувалися, оскільки вибухи сталися за 10 хвилин до того, як вони мали бути на місці.

"У нас була зустріч з організаторами заходу у місці влучення ракети, нас врятувало 10 хвилин часу", - написав Скрипка.

"Після вибуху з організатором концерту не було зв'язку, його телефон не відповідав. А потім трубку підняв медик і сказав, що Віталій отримав поранення, а за його життя борються лікарі в реанімації. Пізніше Віталій прийшов до тями, але стан, за словами лікарів, Поруч із Віталієм знаходяться сім'я та друзі, які максимально його підтримують.

Поки ворог бреше про ліквідацію ще однієї військової бази, ми бачимо на власні очі реальність їхньої «рятівної спецоперації» — 20 загиблих та 90 поранених.

Ракетні удари рашистів по Вінниці потрапили до паркування поблизу Будинку побуту «Ювілейний» та частково зруйнували медично-діагностичний центр", - розповів Олег Скрипка.

Звісно, ​​виступ скасували через цей жорстокий терористичний акт з боку Росії.

Читайте також:

"Ми на вас так чекали": українка, яка співала про вільну країну, тепер радісно зустрічає окупантів. Відео .

Три терміни: карпатська мольфарка розповіла, коли може закінчитись війна в Україні .

Російський безпілотник за $7 мільйонів звалився на житловий будинок росіян, спричинивши пожежу. Відео .