Вже ні для кого не секрет, що все більше російських знаменитостей – музиканти, актори, режисери та стендапери – відкрито виступають проти війни в Україні. Так, одними ОІ перших прямо розкритикували вторгнення РФ в Україну телеведучий Максим Галкін, репер Face, співачка Монеточка, стендапери Олександр Долгополов і Данило поперечний. А днями свою солідарність з Україною висловила і відома російська актриса Оксана Фандера.

Так, стало відомо, що на четвертий місяць після повномасштабного вторгнення РФ в Україну російська актриса Оксана Фандера опублікувала фото великого українського прапора, який вивісила у себе на балконі, а поруч можна побачити домашнього улюбленця артистки.

В описі до знімка вона процитувала уривок вірша поетеси раді морської, присвяченого рідному місту. Дану публікацію Фандера зробила в Telegram-каналі.

"Мамі-місту О", - коротко написала Оксана.

Зазначимо, що кількома днями раніше у своєму блозі 54-річна російська актриса поміркувала про свободу.

"Справжня свобода починається по той бік відчаю. Свобода-це не те, що вам дали. Це те, що у вас не можна відняти", – написала Фандера.

Також Оксана Фандера писала про військове літо, яке настане вже завтра, про те, хто такий солдат і що він повинен робити, а також про біль і відчай. Судячи з фото, зараз актриса знаходиться в Грузії.

Оксана Фандера-уродженка Одеси. У Москву дівчинка переїхала у віці 14-ти років, де вчилася і будувала свою кар'єру.

Батько зірки російського кінематографа-Олег Фандера, актор, за національністю-наполовину українець, наполовину циган, а мати - єврейка.

У 1988 році Фандера посіла друге місце в першому офіційному конкурсі краси в СРСР "Московська красуня". Хоча у Оксани були всі шанси на перемогу, проте корона їй так і не дісталася – просто тому, що у неї не було московської прописки.

Оксана Фандера одружена з режисером і актором Філіпом Янковським. Весілля вони зіграли в 1990 році. У пари двоє дітей-син Іван і дочка Єлизавета.

Оксана грала головні ролі в таких фільмах, як "Статський радник", "вогні кубла", "Шатун", "Кам'яна башка" та ін.

Читайте також:

"Кілька тижнів": у Пентагоні заявили про переломний момент в Україні.

"Ракети можуть прилетіти навіть з Новоросійська": експерт розповів, чи зможуть ЗСУ потопити флот РФ.

Червневе підвищення пенсій: кого з Українців це торкнеться.