Він був відомим українським актором кіно і дубляжу, співаком, композитором, знімався в рекламі, брав участь у багатьох музичних шоу талантів, у тому числі "Фабрика Зірок 3", і міг би ще багато всього зробити для своєї Батьківщини. Ось тільки батьки, низький їм уклін, виростили його правильним пацаном, тому він не сумнівався роблячи свій вибір.

Так, стали відомі подробиці загибелі в Ірпені відомого актора кіно і дубляжу Павла Лі ("Штольня", "Тіні незабутих предків", "Зустріч однокласників"). Свого часу про смерть цієї молодої людини повідомляв адвокат і журналіст Ярослав Куц.

"Навіть фото не встигли зробити... Спочивай з миром", - написав він.

Як виявилося, Павло Лі у складі ЗСУ допомагав евакуюватися жителям Ірпеня, які опинилися в епіцентрі бойових дій.

33-річний герой зняв своєї бронежилет, щоб заховати від ворожих куль дітей. Актор ціною власного життя врятував дев'ятьох дітей. Він загинув, коли разом з побратимом евакуював людей з обстріляного і палаючого будинку.

Подробиці повідомила співачка Камалія. Вона дізналася це від колишнього учасника своєї команди, а тепер бійця сил територіальної оборони.

"Мій модератор Діма отримав важкі поранення в живіт, спину, куля пройшла навиліт, обидві ноги. Разом з Пашею вони служили в одному батальйоні. Обидва були важко поранені при евакуації людей з палаючого будинку в Ірпені від куль російських орків. Всі дев'ять дітей врятовані. На жаль, Пашу лі не вдалося врятувати", - написала Камалія.

Раніше Hyser писав, що у Сумах під час обстрілу не стало чемпіона України та його родини.

Також наш портал опублікував відео, на якому російський пілот, який бомбив житлові квартали мирного Чернігова, розповідає, як він це робив.

Нагадавши, Надя Дорофєєва в сльозах звернулася до росіян.