Відома українська виконавиця Ольга Цибульська поділилася інтимними подробицями зі свого особистого життя.

Артистка готова говорити на будь-які теми, навіть найвідвертіші. Так, наприклад, вона розповіла, що використовує інтимні тренажери для зміцнення всіх жіночих м'язів. Про це пише "УНІАН".

Цибульська розповіла, як здивувати чоловіка в ліжку, фото: Караван історій

Знаменитість пояснила, що у неї є пристосування у вигляді крапельки на ниточці. Вона використовує його для двох цілей: щоб полегшити болі під час критичних днів, а також з його допомогою вона дивує чоловіка в ліжку. Варто відзначити, що Цибульська знову вийшла заміж ще в 2018 році за екс-депутата Радивилівської міської ради Сергія Грисюка.

Головне правильно і вчасно використовувати цей тренажер, щоб від нього була користь. Про всяк випадок вона завжди носить його з собою, в чому відкрито зізнається. А обзавелася вона ним після знайомства з Наташею - кращим сексологом країни, з яким Цибульська згодом подружилася.

Ольга Цибульська розповіла, який тренажер використовує, щоб дивувати чоловіка, фото: факти

До слова, Ольга не вперше заводить розмову на подібні теми. Так, наприклад, нещодавно артистка натякнула, що любить фільми для дорослих. У своїх Instagram Stories співачка якось запропонувала всім користувачам платформ, які публікують такі фільми, об'єднатися для спільної мети – припинити сваритися по дрібницях і більше займатися приємними справами.

Раніше "Hyser" писав про те, що син Тарзана і співачки Наташі Корольової привів в будинок стриптизерку, але щось пішло не так.

Також наш портал повідомляв, що Тіну Кароль помітили в обіймах зі ставним чоловіком. Вже поповзли різні чутки з цього приводу.

Нагадуємо, що російська балерина Анастасія Волочкова показала, як грається зі своїм чоловіком.