Ведучий Дмитро Комаров показав вражаючі кадри з Пакистану

Ведучий шоу "Світ навиворіт" активно ділиться новими фотографіями в соціальних мережах. На цей раз Дмитро Комаров показав кадри, які були зроблені під час його експедиції в Пакистані. Від таких краєвідів прихильники Комарова в повному захваті.

Варто зазначити, що Пакистан вважають одною з найнебезпечніших країн. На красивих кадрах Комаров показав свою поїздку в Белуджистан. Це майже найнебезпечніша провінція цієї держави. Туристів туди пускають, розповідає Комаров, тільки в супруводі чи з озброєним конвоєм. Якщо ж ви журналіст, то до цього ще треба додати купу документів. Однак це місце все одно сподобалося Комарову.

Він також розповів про поломників, які сповідують суфізм (містична течія ісламу). За словами ведучого, ці люди впевнені, що саме в цих місцях зустрілися перші люди на Землі - Адам та Єва.

"Ми досліджуємо містичну печеру, де є камінь - предзнаменователь кінця світу. Як вірять паломники, коли цей камінь торкнеться стелі печери - настане Армагеддон. Скільки залишилося жити нашій планеті за версією суфіїв? Дізнаємося", - розповів Дмитро Комаров.

Також Дмитро Комаров зазначив, що Пакистан - це, безумовно, гарна країна. Ведучий шоу "Світ навиворіт" впевнений, що у випадку, якщо б ці місця належним чином підготували, то мільйони людей зі всього світу одразу би купили квитки на відправилися б сюди, в Пакистан. В своєму блозі ведучий Дмитро Комаров написав про те, що щоб там не було, але "місця реально божественно гарні". Тож глядачі можуть побачити в шоу "Світ навиворіт" немало цікавого.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що ведуча та акторка Лілія Ребрик показала дивні кадри зі знімального майданчика. Перед камерою вона позувала з бінтом на голові. Підписники були сильно вражені.

Також повідомлялося, що ведуча ТСН Соломія Вітвіцька порадувала шанувальників красивими фото з конями.Як виявилося, журналістка любить кататися верхи.

Крім того, ведуча Катерина Очадча показала, як вони з Юрієм Горбуновим святкували день народження сина.Ведуча навіть обрала стиль для себе та чоловіка.