Українська ведуча і актриса Лілія Ребрик показала лякаючий кадр.

Українська ведуча і актриса Лілія Ребрик не перестає дивувати своїх шанувальників. Тому що зараз дівчина стала активно розкривати свій талант і брати участь у величезній кількості проектів. І це незважаючи на те, що вона зламала ногу і тепер на деякий час обмежена в своїх пересуваннях.

Цього разу на своїй сторінці в соціальній мережі вона показала фото зі своїм партнером по знімальному майданчику. Але фанатів налякав той факт, що на голові актриси була пов'язка. А ось на її обличчі "красувалася" досить велика подряпина.

Волосся Лілії, як і раніше, мали незрозумілий червоний відтінок. По всій ймовірність, що це частина її іміджу і тому поки вона не поспішає знову стає блондинкою.

"Половина" З ким поведешся " вже позаду. Наступна серія - у понеділок! Дуже хвилюючий був цей тиждень прем'єри для мене! Дивитеся? Подобається вам? Сподіваюсь, полюбилися герої? Галя, як бачите, віявилася не такою вже й балуваною! Що Вам у ній подобається, а що б-змінили?",- вирішила запитати у своїх шанувальників Лілія.

Цікаво, що багатьом фанатам образ Лілії припав до душі.

"Лілічка серіал🔥. Дивимося із задоволенням. Дуже легкий, позитивний. 🌹. Ми вже з донькою тут на фантизировали: Андрій залишиться один. Галя вийде заміж💕 🥂, Марина теж полюбить іншого💕. ОЙ, чекаємо з нетерпіння серії👍, дивимося всією сім'єю! Дуже класний серіал! 🔥Ви справжній професіонал! 👏, Галя-легка, весела і оптимістка ❤ ❤ ❤ Спасибі Вам за Ваш талант))", - написали віддані шанувальники в коментарях під фото.

Раніше Hyser писав про те, що дочка Заворотнюк повернулася до мами і розповіла, як бореться з похмурими думками.

Також писали, що популярна ведуча 1+1 в сукні з відкритими плечима заворожила фанатів.

Нагадаємо, що поклонники застали ведучу " ТСН " Лідію Таран у незвичній позі, ось як потрібно тримати себе у формі.