Співачка Руслана показала дивні фото у себе на сторінці в соціальній мережі.

Так, співачка Руслана вміє дивувати своїх шанувальників новими образами. Зараз вона не так часто виступає, як раніше. Хоча багато її фанатів чекають нових пісень з великим нетерпінням. Після того, що Руслана перемогла на "Євробаченні" про неї в буквальному сенсі дізнався весь світ. Багато хто тоді пророкував їй велике майбутнє. Але співачка все ж вирішила не так активно виступати, як того хотіли шанувальники.

На своїй сторінці в соціальній мережі вона рідко ділиться новими фото. Цього разу вона вирішила показати трохи дивну фотосесію, яка була зроблена в полі зі стадом биків.

Судячи з погоди ця зйомка була організована в теплу пору року. На кадрах видно, що Руслана навіть полежати на величезному бику встигла. Таким чином співачка вирішила нагадати своїм передплатникам, що вже настав Рік Бика за китайським календарем.

Для такої незвичайної фотосесії Руслана вибрала звичайну футболку сірого кольору і джинси.

Багато фанатів прийшли у великий захват від того, що співачка вирішила порадувати їх новими фото. Адже до цього їх ніхто не бачив.

"Щоб усе заплановане здійснилось. Успіху!!!❤️❤️❤️, Нехай так і буде! Нехай все заплановане здійсниться!🙏
Руслана-найкраща з усіх Биків!🙂🥰❤, Дай то Боже, щоб все задумане здійснилося. Нехай у вас все буде добре🙌 🙌 🙌., Чудова дівчинка!🙂Дійсно, така тендітна і, водночас, така сильна! А ще-така добра і така світла!❤, Здоров'я та творчих успіхів тобі, Руслано! ❤️, Які вони гарні, навіть неземні! Ви дуже тендітна ❤️❤️❤️", - написали віддані шанувальники в коментарях під новими фото співачки.

Раніше Hyser писав про те, що новоспечена бабуся не витримала, співачка Валерія волала і кричала в різні боки, прихильники витріщили очі на це дійство.

Також писали, що співачка Джамала з відкритим декольте вийшла на вулицю заради ефектного фото.

Нагадаємо, що Настя Каменських випадково показала ранкові танці Потапа.