Відома українська кримськотатарська співачка та актриса Джамала підкорила світ своїм дивовижним голосом і незвичайною манерою виконання.

Вона відстояла гордість України, здобувши перемогу на Євробаченні у 2016 році.

Співачка народилася в Киргизії, але все її дитинство пройшло в невеликому кримському селі під назвою Малоріченське, що під Алуштою. У цьому селі у батьків знаходився невеликий пансіонат, яким вони управляли.

Потім деякий час співачка прожила в Алушті, але з часом перебралася до Сімферополя для занять в дитячій музичній школі. Після закінчення Сімферопольського музичного училища Джамала переїжджає до столиці України Місто Київ, де вступає до Національної музичної академії України імені Чайковського по класу оперного вокалу.

Після участі у фільмі "Анатомія голосу. Джамала" у співачки з'явилася можливість переїхати жити в Лос-Анджелес, але вона відмовилася і залишилася в Києві. Зараз зірка вже заміжня і виховує двох синів, але досі живе в столиці нашої країни та переїжджати нікуди не планує.

У недавньому своєму пості в Instagram вона показала київські краєвиди з одногу з дахів київського будинку і написала, що Київ - це її місто з будь-якого даху.

"Мене часто запитують, чи ставши мені Київ рідним?
Моя відповідь-Так! ❤️

Питання до тих, хто як і я народився не в Києві, а переїхавши: для вас ставши своїм? Можливо, виникали думки повернутись у рідне місто?

І хоча я не є фанатом саме зими у Києві, він — мій з будь-якого даху 😂😂😂" (Орфографія збережена - прим. ред.).

Співачка опублікувала серію фото, на яких постала в шикарному бежевому костюмі з широкими штанами, а поверх наділа стильне чорне пальто.

Раніше Hyser писав про те, що Джамала з'явилася на "світському житті" Каті Осадчої в пом'ятому вбранні та з кошлатою зачіскою.

Також Hyser повідомляв, що Джамала показала пишні форми в мокрому бікіні.

Нагадаємо, що співачка Жасмін уявила себе голлівудською зіркою.