Володарка супердовгих ніг і неповторного почуття гумору Леся Нікітюк порадувала шанувальників черговим оригінальним фото.

Телеведуча показала, на які жертви готова піти, щоб виглядати привабливо і не давати хейтерам приводу для колючих коментарів через недосконалості тіла.

Леся Нікітюк відвідала салон краси і зробила обгортання, що допомагає виправити недоліки шкіри. Не забула зірка шоу "ЛеМаршрутка" похвалитися і стрункими формами, але, оскільки кадри вона виклала в Instagram-stories, то можливості їх прокоментувати у шанувальників не було.

Фанати неодноразово говорили про те, що Леся Нікітюк за час своєї медійної діяльності не раз демонструвала дивовижні роботи над собою. З роками вона змінила стиль одягу і тепер кожною новою публікацією доводить, що вміє підкреслювати свої достоїнства.

Що стосується особистого життя зіркової блондинки, то під час онлайн-бесіди зі співачкою Олею Поляковою, вона зізналася, що у неї є коханий. За словами Лесі Нікітюк, її бойфренд підтримує її у всіх починаннях і навіть допоміг позбутися певних комплексів з приводу високого зросту.

При цьому в її мікроблозі часто миготять знімки, на яких вона виглядає, як еталон краси і жіночності і демонструє "жіночі принади":

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк здивувала шанувальників зовнішніми перетвореннями.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк кардинально змінила зачіску і потішила фанатів.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк в міні-спідниці захопила шанувальників ігровою позою.