Лілія Ребрик вирішила приміряти на себе нове амплуа і приголомшила фанатів вибором зачіски.

Відома українська телеведуча і актриса викликала подив серед своїх шанувальників, опублікувавши фото, на якому зображена з новим кольором волосся. Так, Лілія Ребрик розмістила у своєму Instagram фотографії, де вона вже не звична блондинка, а рожеволоса байкерша.

Лілія Ребрик спантеличила шанувальників новим стилем, фото: Instagram.com/liliia.rebrik

Фанати, м'яко кажучи, були ошелешені такими різким перевтіленням свого кумира. Однак Лілія поспішила заспокоїти їх тим, що так виглядає її нова героїня Галя в серіалі "З ким поведешся".

Волосся ж вона, судячи з усього, не перефарбовувала, а просто використовувала перуку. Ребрик у підписі до даного кадру висловила надію на те, що Галя припаде до душі численним глядачам нашого телебачення.


Користувачі позитивно оцінили героїню Лілії Ребрик, Галю, особливо у виконанні актриси, в тому числі її образ. Однак багато хто таки відзначив, що самій Ребрик краще у своєму кольорі.


Знаменитість навіть вирішила провести голосування серед своїх фанатів в Instagram Stories, щоб напевно дізнатися, з яким кольором волосся вона їм подобається більше. В результаті приблизно 90% користувачів визнали, що куди гармонійніше у реальному житті Лілія Ребрик виглядає блондинкою.


Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль спокусила в червоній сукні з латексу.

Також наш портал повідомляв, що Лобода легким вечірнім вбранням зачарувала шанувальників, позбавивши їх дару мови.

Нагадуємо, що фотографії Полякової без макіяжу приголомшили шанувальників, адже в такому вигляді її рідко побачиш.