Колега показала Христину Асмус в несподіваному амплуа

Зірка серіалу «Інтерни» Христина Асмус окрім кінопроектів займається ще й театром. Акторка зараз також задіяна в одному спектаклі. Цікаво, що одна з її колег, зірка серіалу «Татусеві доньки» Дар’я Мельник, вирішила показати в соціальній мережі, як переодягається Асмус. Такого точно мало хто очікував побачити.

Так, в короткому ролику, який зняла Дар’я Мельник, можна побачити, що вона знаходиться в роздягальні. Акторка спочатку просто розповідає про те, що після спектаклю їй подарували квіти, та відзначає, що це дуже приємно. Однак потім Дар’я Мельник вирішила показати свою подругу Христину Асмус, поки та переодягається. Прихильники можуть побачити на кадрах фігуру Христини Асмус, яка стояла там в одній чорній білизні. До речі, можна побачити, що нижню частину Христина обрала з високою посадкою.

Цікаво, що Христина Асмус навіть не засмутилася, а напроти – навіть зробила репост цього відео. Таким чином, акторка «Інтернів» показала, що вона спокійно відноситься до такого гумору та може інколи пожартувати сама над собою. До речі, під час спектаклю Христина Асмус поділилася з прихильниками новиною, на яку вони дуже давно чекали.

Справа в тому, що не так давно Христина ходила з чорним кольором волосся. Це акторці було потрібно для нового проекту. Однак вже тоді велика кількість підписників Асмус в соціальній мережі писала про те, що природній колір волосся пасує їй більше. Сама акторка довго вагалася, але тепер, вже після завершення тієї роботи, вона все ж таки повернула свій колір волосся.

Христина знову запитала в шанувальників, чи пасує їй світле волосся. До речі, повертатися до такого кольору було не дуже легко, зізналася акторка: її фарбували аж вісім годин. Проте результат того вартий.

Асмус. Фото: Instagram

Асмус. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що відома акторка Христина Асмус повстала перед шанувальниками в спокусливому образі. Зірка телебачення позувала перед камерами в темному боді, яке підкреслило її струнку фігуру.

Також повідомлялося, що Христина Асмус показала несподівану фотографію в соціальній мережі. Перед камерою вона опинилася в дивному вигляді на одному з місць в трамваї. Такою Христину багато хто не бачив.

Крім того, зірка серіалу «Інтерни» Христина Асмус вразила шанувальників новим образом. Цікаве фото акторка виклала в соціальній мережі.