З моменту зникнення популярної актриси Анастасії Заворотнюк з поля зору шанувальників пройшло близько двох років. Якщо вірити інсайдерам, артистка бореться з онкологічним захворюванням, але її рідні та близькі воліють зберігати мовчання.

Єдиною, хто підтримує зв'язок з аудиторією і зрідка говорить про стан здоров'я Анастасії Заворотнюк, є її старша дочка Анна. Також дівчина із завидною регулярністю постить розповіді про своє зоряне життя, ділиться подробицями ремонту і переїзду в нову московську квартиру, публікує фотозвіти про подорожі.

Відомо, що зараз Анна Заворотнюк перебуває на відпочинку в Дубаї і, будучи активною користувачкою соцмереж, не втрачає можливості здивувати фоловерів. Наприклад, в одній з нових Instagram-stories дочка Анастасії Заворотнюк показала, як насолоджується фаст-фудом, абсолютно не турбуючись про наслідки для фігури.

Варто відзначити, що критика на адресу струнких форм Анни Заворотнюк лунає у мережі Instagram досить часто. Більш того, у неї навіть підозрювали анорексію, але сама спадкоємиця зірки комедійного ситкому «Моя прекрасна няня», запевняє, що з її здоров'ям все в порядку і причини для паніки - відсутні.

Анна Заворотнюк щиро обурюється, коли в директі отримує чергову пораду про необхідність потовстішати, оскільки відчуває себе гармонійно в нинішній вазі. А своїми параметрами, за словами 25-річної моделі, вона зобов'язана генетитиці та регулярним заняттям спортом і йогою. Що стосується обмежень в харчуванні, то Анна Заворотнюк запевняє, що не виснажує себе дієтами і їсть все, що заманеться і у будь-якій кількости.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк кардинально змінила зовнішність і покинула заміський будинок матері.

Також наш портал розповів про те, що дочка Анастасії Заворотнюк засвітила тату в пікантному місці і викликала бурхливу реакцію фанів.

Нагадуємо, що дочка Анастасії Заворотнюк налякала шанувальників похмурим фото.