Як повідомлено на офіційному сайті Нацкорпусу, сьогодні ветеран війни на Донбасі у знак протесту проти репресій по відношенню до нього розрізав собі вени прямо під будівлею управління поліції у Києві.

«Нас не залякати ні СІЗО, ні тортурами, нічим. Тому що, виносячи поранених друзів, ми бачили багато крові, якої в житті не бачив ні Монастирський, ні Єрмак, ні Баканов, ні Зеленський. Але якщо вони так хочуть моєї крові – ось вам моя кров!», - заявив Кухарчук і порізав ножем собі руку. На відео можна побачити, що ветерану одразу допомогли люди, перев’язавши йому рану.

Лідер Нацкорпусу Андрій Білецький вважає, що це змова силових структур. Як підкреслено на сайті, Дмитро Кухарчук та Олег Довбиш отримали підозри щодо вчинення хуліганських дій під Офісом Президента 14 серпня. На сайті зазначено, що інформація про запобіжний захід з’явилася ще до офіційного судового засідання.

«Якщо ви хочете побачити, як виглядає змова силовиків, прочитайте пресреліз Міністерства внутрішніх справ, який вони видали в суботу, і, обмовившись по Фрейду, зазначили, що суд вже прийняв рішення про арешт Дмитра Кухарчука і Олега Довбиша без права застави», - заявив лідер Нацкорпусу Андрій Білецький.

У публікації підкреслено, що адвокат заявив, що після перегляду матеріалів, що надали прокурор та слідчий, стає зрозуміло, що звинувачення необґрунтовані.

Як повідомляв Hyser, Нацкорпус незадоволений радянською інсталяцією в центрі Києва до Дня Незалежності.

Також Hyser повідомляв, що під будинком Зеленського зібрався натовп з димовушками.