В Росії зробили заяву щодо санкцій США

Не так давно стало відомо, що США ввели санції стосовно стосовно деяких чиновників РФ, серед яких є очільники ФСВП і ФСБ, через отруєння опозіціонера Олексія Навального, а тепер в Кремлі вже відреагували на такі дії американської влади. Як передає видання Українська правда, в МЗС заявили, що США не варто "гратися з вогнем".

Так, представники Міністерства закордонних справ Російської Федерації заявили, що дії Сполучених Штатів (введені санкції у відношенні до РФ) - це антиросійський випад. Крім того, в МЗС Російської Федерації заявили, що Сполучені Штати стали дуетом Європейського Союзу. Варто зазначити, що країни Європейського Союзу теж вже який рік поспіль вводять санкції проти країни агресора.

В Міністерстві закордонних справ Росії назвали отруєння опозіціонера Олексія Навального хімікатами спеціально влаштованною провокацією. При цьому, за словами представників російського МЗС, для США це мовляв стало зайвим привідом для втручання у внутрішні справи Російської Федерації. Крім того, представники Кремля зазначили, що вони не стануть миритися з такими діями Сполучених Штатів та будудуть реагувати. Варто додати, що реакцію в Росії обічають взаємну, "не обов'язково симетричною".

"Незалежно від американських "санкційних пристрастей" продовжимо послідовно і рішуче відстоювати національні інтереси, даючи відсіч будь-якій агресії", - заявили в Росії.

Варто зазначити, що до цього в Росії казали про те, що в країні нібито немає ніякої хімічної зброї. При цьому Сполучені Штати представники Кремля вже називали порушником міжнародних угод у галузі озброєння, при цьому не маючи підстав для таких заяв.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що він готовий на те, щоб російські літаки будуть знаходитися на білоруських базах.

Також повідомлялося, що в Росії відреагували на заяву Байдена про Крим. Варто нагадати, що американський президент заявив, що США не стануть визнавати анексію українського півостріва.

Крім того, голова держави Володимир Зеленський зробив важливу заяву щодо Криму. За словами президента України, деокупація Криму – це спільне завдання для світової спільноти, яка буде об’єднуватися на Кримській платформі.