Експерти визначили вік, в якому жінка виглядає найкраще.

Таким чином, в Бостонському університеті провели цікаве дослідження, в результаті якого вчені прийшли до висновку, що краса жінки досягає найвищого розквіту в 38 років. Примітно, що раніше вважалося, що жінка стає найкрасивішою в 33 роки. Про це пише "Оглядач".


До відповідного висновку вчені прийшли, попередньо вивчивши дані жінок, які потрапили в різні випуски журналу People за останні 20 років. Однак 38 років - це ще не остаточна цифра, стверджують автори даного дослідження.

Вони привели в приклад таких світових знаменитостей як Шерон Стоун (63 роки), Джулія Робертс (53 роки), Мішель Пфайффер (62 роки). Всі вони виглядають молодше своїх років і доводять тим самим, що красу і молодість можна зберегти в будь-якому віці.



53-річна Джулія Робертс, фото: Обозреватель

62-річна Мішель Пфайффер, фото: Обозреватель

До слова, раніше фахівці ділилися своїми думками з приводу того, що після 30-ти років краса жінки починає в'янути, а не розквітати. Однак згадане наукове дослідження служить офіційним спростуванням даного міфу.

У будь-якому випадку якщо доглядати за собою - жінка завжди буде виглядати прекрасно.

Раніше "Hyser" писав про те, що були названі 4 знаки Зодіаку, під якими народжуються пристрасні коханки. Зірки дійсно наділяють народжених в ті чи інші дати певною схильністю.

Також наш портал повідомляв, про що насправді говорять поцілунки чоловіка в вашу руку. Експерти пояснили суть таких жестів.

Нагадуємо, що фахівці поділилися цікавими фактами щодо того, про які почуття свідчать пози чоловіка уві сні.