Як відомо, До послуг виконавчої служби доводиться вдаватися тоді, коли боржник не виконує рішення суду про виплату грошей. Перш за все приватні та державні виконавці намагаються направити стягнення на рухоме майно, якщо наявність такого встановлено.

Якщо ж у боржника немає ні рахунків у банку, ні машини, ні квартири, при проведенні виконавчих дій виявляється майно, на яке можна направити стягнення. Найчастіше це меблі, побутова техніка та інше рухоме майно, яке можна продати. Вилучені речі потрапляють на онлайн-аукціон.

Але, як виявилося, забрати можуть навіть спідню білизну. Так У Кривому Розі виконавча служба відібрала в українця за борги жіночі труси. Їх виставили на онлайн-аукціоні.

Варто зазначити, що відповідне оголошення з'явилося на відкритому аукціоні "OpenMarket".

Як можна помітити в описі лота, це звичайні жіночі труси розміру L. У характеристиках зазначено, що вони зеленого кольору і мають чорний візерунок. Також вказана і фірма білизни. Судячи з етикетки на виробі, вони не ношені.

Стартова ціна - 19 гривень 41 копійка.

На жаль, на порталі немає інформації, за які конкретно борги громадянину з Дніпропетровської області так не пощастило, що відібрали навіть жіночі труси.

Але при цьому зазначено, що на цей момент лот знаходиться за адресою: вулиця Леоніда Бородича, 3. Останній день для подачі заявок: 22 лютого 8:00. Відомо, що того ж дня товар піде з молотка.

Що ще не менш цікаво, навіть на такий дивний лот знайшлися покупці: на онлайн-аукціоні вже зареєструвався перший учасник.

Раніше "Нyser" писав про те, що українцям назвали суми боргів за комуналку, через які можуть забрати останні труси.

Також наш портал повідомляв, Ощадбанк пояснив українцям, в яких випадках накладається арешт на кошти.

Нагадуємо, українцям розповіли, чи можуть вони позбутися свого житла, якщо не платитимуть за комунальні послуги.