Мережа супермаркетів АТБ розпочне розпродаж продуктів харчування. Акція триватиме лише один день, у суботу 8 липня. Про це повідомляє прес-служба АТБ на своєму офіційному сайті.

Нова акція від АТБ отримала назву "Спекотні суботи". У розпродажі братимуть участь понад 700 товарів, які покупці мережі супермаркетів зможуть придбати зі знижкою до 40%.

"Тільки 08.07.23 знижки до -40% на понад 700 товарів! З нетерпінням чекаємо на вас у наших магазинах! Спекотні суботи — гарячі ціни тільки в АТБ", — йдеться у заяві прес-служби мережі супермаркетів.

До переліку акційних товарів у мережі АТБ вже цієї суботи увійдуть: батарейки, батончики, горілка, горіхи, сухофрукти, дезодоранти, засоби для гоління, засоби для догляду за порожниною рота, засоби проти комах, ікра рибна, йогурти, кава, какао, квас , ковбаси, крабові палички, майонез, морозиво, олія, печиво, пиво, пральні порошки та засоби для прання, серветки вологі, сири м'які та багато інших товарів.

Також у АТБ продовжують діяти знижки для власників платіжних АТБ-карток. Акція почала діяти з 26 травня. Придбати товари за акційною ціною клієнти АТБ можуть щотижня щоп'ятниці, суботи та неділі при оплаті карткою АТБ. Знижка для них складає 44%. Додатково до цього покупці можуть отримати додаткову знижку 5% на 500 товарів у мережі АТБ. Звертайте увагу на яскраво-жовтогарячі цінники.

Оформити карту АТБ і щотижня заощаджувати на покупці продуктів можна за посиланням. Це можна зробити онлайн, не виходячи з дому, на сайті одного із банків (Ощадбанк, Райфайзен банк, А-Банк та Укргазбанк).

Читайте також:

Буде постійно витріщати: названі продукти, які викликають постійне здуття живота

У жодному разі не вживайте це: 5 продуктів, які заборонені при підвищеному тиску

Ви шаленієте від цієї заготівлі на зиму: рецепт ікри з молодих кабачків та мівіни

Смак молодості: рецепт соковитого шашлику, який колись продавався на кожному пляжі