Чоловік з Китаю вже 27-й раз намагався вступити до університету, але знову не зміг досягти своєї мети. Незважаючи на свій мільйонний стан, 56-річний Лян Ши завжди мріяв стати "інтелектуалом" та стати студентом престижного ВНЗ.

Детальніше про відомого мільйонера, який у 27-й раз не може вступити до інституту, провалюючи іспити, інформує ВВС.

Повідомляється, що з першої невдалої спроби надходження у 1983 році, коли йому було лише 16 років, він не зупинявся і щороку подавав заявки до 1992 року. Після цього китаєць свій бізнес у галузі оптової торгівлі деревиною, який приніс йому більший успіх, ніж навчання. Він також відкрив фірму з виробництва будівельних матеріалів та став успішним підприємцем.

Однак у 2001 році, коли вікове обмеження для вступу до університету Гаокао було скасовано, Лян вирішив відновити свою освіту. Він продовжував подавати заявки на іспити щороку, пропускаючи лише через здоров'я чи робочий графік.

За словами Ляна, згодом причина його наполегливих спроб змінилася, і він не хотів здаватися, прагнучи змінити свою долю.

І ось у 2023 році, 7 червня, Лян вкотре пішов на іспит, відомий як Гаокао - всекитайські державні вступні іспити до вузів. Він утримувався від алкоголю та гри в маджонг, щоб повністю зосередитися на навчанні.

Однак у п'ятницю, дізнавшись результати іспиту, Лян побачив, що набрав лише 424 бали з 750. Це на 34 бали нижче за мінімальний рівень, необхідний для вступу до будь-якого університету в Китаї.

Тепер Лян визнає, що почувається переможеним і починає сумніватися, чи варто продовжувати свої спроби вступу. Можливо, наступного року він ухвалить рішення відмовитися від свого прізвища, якщо знову не зможе досягти своєї мети.

Ця історія Ляна Ши свідчить про його неухильну наполегливість і прагнення освіти, незважаючи на безліч невдач.

Читайте також:

На пляжі знайшли пляшку із загадковим посланням. Ось що там було написано

Ці загадки з каверзою вирішить не кожен: перевірте свою логіку і кмітливість

Нас не перемогти: у мережі показали, як жителі Херсонщини копають картоплю під водою