У Російській Федерації триває низка дивних подій, які пов'язані з військовою поразкою армії та військових компаній в Україні. Напруження пристрастей, емоції, ненависть, страх - все це витає в кожному місті Російської Федерації, особливо в тих регіонах, які межують з МКАДом.

Проте, зважаючи на все, військовий переворот не увінчався успіхом, адже військові формування ПВК "Вагнер" здали назад, і поступово почали відводити війська від великих міст, оголосивши про повернення підрозділів ПВК "Вагнера" ​​на бойові позиції в Україну. І хоч самі події залишилися у вчорашньому дні, росіяни встигли знатно понервуватись. Особливо лихварі та жителі Воронежа. І якщо лихварі зіткнулися безпосередньо з людьми у формі, то жителі Воронежа чекали удару з повітря, у зв'язку з тим, що у Воронежі оголошено повітряну тривогу.

До речі, жителі Воронежа нервували цілком адекватно з точки зору оцінювання небезпеки. За один день жителі Воронежа дізналися, що таке війна - був приліт нафтобазою у Воронежі, був приліт у житловий двір на вулиці Адмірала Чурсіна у Воронежі. Пошкоджено 11 автомобілів Воронежу, попередньо, обійшлося без постраждалих жителів Воронежа. Крім іншого, жителі Воронежа були охоплені панікою – скуповували продукти у Воронежі, воду у Воронежі, заправляли свої автомобілі на заправках Воронежу. Що найкумедніше, не зрозуміло, хто бомбив Воронеж - військові Міністерства оборони Російської Федерації чи члени ПВК "Вагнер".

На превеликий жаль, ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин не довів справу до кінця. Президент Російської Федерації Володимир Путін через президента Білорусі Олександра Лукашенка щось Євгену Пригожину пообіцяв, через що той різко здав задню.

Читайте також:

Державний переворот у Росії: Путіна вже скидають, він звернувся до народу. Останні слова

Останні дні Шойгу: сім'я загадково зникла, відомі останні слова зятя

Військовий переворот у Росії: війська Путіна б'ють по житлових кварталах Воронежа, падають літаки та гелікоптери