Російський диктатор Путін все ніяк не може змиритися з тим, що його війська виснажені, а Україна успішно закриває небо від російських ракет.

За словами відомого астролога Влада Росса, у червні цього року Путін планує чергову серію обстрілів України, передає Главред .

Дати можливих атак Путіна Україною випадатимуть на кілька днів червня.

Так, за словами Влада Росса, дуже серйозні небезпеки чекають на Україну ближче до кінця червня.

"Головним напруженим аспектом місяця стане аспект Марса та Урану, який буде 26 червня. Однак цей транзит дасть про себе знати вже 24 червня.

Тому останній тиждень місяця може бути досить складним, коли те, що відбувається, буде важко контролювати. Поруч із цим транзитом відбуваються непередбачувані ситуації, землетруси та вибухи. У Російській Федерації у цих числах, швидше за все, впаде літак", – зазначає Влад Росс.

Також астролог зазначив, що 25-27 червня не варто вдаватися до жодних ризикованих дій.

Нагадаємо, раніше начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко розповів, що росіяни змінюють тактику обстрілу України.

Ворог змінив тактику - після тривалих виключно нічних нападів завдав удару по мирному місту вдень, коли більшість мешканців перебували на роботі та на вулицях. Тобто, рашисти явно демонструють, що націлені на знищення цивільного населення", - зазначив він.

Читайте також:

Путіна сильно провчили: дрони якої країни атакували Москву. Багато хто здивувався. Це не Україна

Гучна відставка: Лукашенку зганьбили на весь світ відео, зняте українським дроном. Ось воно

Вручення повісток українцям, які виїхали за кордон: що потрібно знати