Нещодавно кремлівський диктатор путін вкотре заявив про те, що рф не відмовлялася від переговорів з Україною, але атака ЗСУ на Курську облішку поставила в цьому крапку.

Однак, путін, звісно, ​​стоїть на тому, що світ можливий на невигідних умовах для України. У сво. черга в РНБО висловилися про мирні переговори з Росією.

Володимир Путін, фото: youtube.com
Володимир Путін, фото: youtube.com

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Литвиненко вважає, що Росія не готова до серйозних мирних переговорів. Таку думку він озвучив в ексклюзивному інтерв'ю французькому виданню Le Monde.

"Росія не готова до серйозних переговорів. Проблема в тому, щоб посадити Путіна за стіл переговорів. Росіяни мають іншу стратегічну культуру, ніж Захід. З ними можна розмовляти лише з позиції сили", – наголосив Литвиненко.

Секретар РНБО закликав західних партнерів надати Україні потрібну зброю для перемоги над Росією, попереджаючи про можливість розширення конфлікту на інших територіях у разі недостатньої підтримки.

Бійці ЗСУ, фото: youtube.com
Бійці ЗСУ, фото: youtube.com

Литвиненко також підтвердив, що реалізація Формули миру президента Володимира Зеленського продовжується. Зокрема йде підготовка наступного саміту світу.

Також Литвиненко закликав європейських партнерів посилити боротьбу з анонімністю в інтернеті та більш ефективно протистояти російській пропаганді, яка, за його словами, дестабілізує та руйнує імідж Заходу.

Читайте також:

Перепади погоди даються взнаки: Путін розповів, що Україні допомагають інопланетяни, а не НАТО .

Відчуває дуже погане: Путін почав терміново призначати своїх родичів на вищі посади.