Відключення світла не лише вносять корективи в життя українців, а іноді доставляють і багато проблем. І мова зараз не про невеликий дискомфорт, коли потрібно коригувати свої плани чи пральна машина не встигла допрати.

Українці залишаються без грошей через те, що банкомати "з'їдають" їхні карти та купюри. Про один із таких випадків розповів клієнт "ПриватБанку" і все закінчилося не дуже райдужно, про що свідчить його відгук на порталі "Мінфін".

Банкомат ПриватБанку, фото: youtube.com
Банкомат ПриватБанку, фото: youtube.com

Основні претензії чоловіка стосуються якості обслуговування та оперативності вирішення проблем. За його словами, навіть за мінімальної взаємодії з банком виникають труднощі.

"Щойно отримую зарплату, одразу йду її знімати та перекидати на нормальні банки, але навіть за такого сценарію використання, привату вдається мене"ощасливити", - зазначив він.

Особливе невдоволення викликала ситуація з банкоматом, коли через відключення електроенергії кошти було списано з рахунку, але не видано. При спробі вирішити проблему, клієнт зіткнувся з відсутністю оперативної підтримки.

"Замість підтримки - голосовий помічник вона… хочеться зробити щось погане з людиною, відповідальною за проведення такого рішення як клієнт-сапорт. Написав в онлайн-чат - спочатку думав, що там теж боти відповідають, але це була жива людина (алілуйя), сказав що моя заявка прийнята на РОЗГЛЯД і цей процес може зайняти ДО 14 ДНІВ. Це все, що вам потрібно знати про оперативність вирішення проблем у цьому банку. Щиро не розумію людей, які працюють у цій конторі, а також не розумію тих, хто користується послугами цього банку добровільно. Також щиро я сподіваюся, навіть мрію, що одного разу я прокинуся, і прочитаю новину, що приват банк закривається, і перестає існувати, АМІНЬ", - написав клієнт банку.

У відповідь на скаргу клієнта представник банку повідомив, що заявку на повернення коштів прийнято в роботу, і стандартний термін її обробки становить від 1 до 3 днів, хоча в деяких випадках може знадобитися до 14 днів.

Відгук на ПриватБанк
Відгук на ПриватБанк

Читайте також:

ПриватБанк "віджимає" гроші простих українців: будь-яка сума зникне у моменті, а договір розірвуть.

Без кредитного ліміту та без грошей: ПриватБанк встановлює обмеження щодо карт.