Мільйони абонентів Київстар, як тарифів передплати, так і контрактної форми знають, наскільки зручно користуватися послугами з одного тарифного плану одразу на двох пристроях. І справді, це зручно коли людині потрібен мобільний інтернет на смартфоні та, одночасно, на планшеті або роутері. Такі послуги називаються SIM для планшета або SIM для другого телефона.

Однак, стало відомо, що Київстар вирішив виключити дану можливість з ряду тарифних планів.

Так, починаючи з 20 березня послуга безкоштовного підключення додаткової сімки не буде діяти в таких тарифних планах, як: Sim для пристроїв, Smart SIM, Київстар Домашній 4G, а також Роутер 4G.

Якщо клієнти із цими тарифами користувалися вказаними послугами, то вони в них припинять діяти автоматично, а за вже оплачений, але не наданий сервіс абоненти отримають компенсацію протягом 10 днів із моменту введення змін.

Таким чином, Київстар надалі вирішив дозволити своїм абонентам користуватися послугами лише з однієї картки. Щоб далі продовжувати використовувати дві SIM-карти, наприклад для планшету і смартфону, абонентам доведеться додатково за це сплачувати.

Нагадаємо, що послуги “SIM для планшета” або “SIM для другого телефона” у багатьох актуальних тарифах Київстар можна підключити безоплатно, у якості Суперсили. Наприклад, у тарифах LOVE UA На максимум, LOVE UA Контракт, ВАШ Безлім та у безлічі інших.

Читайте також:

Київстар запропонував українцям добірку найцікавіших фільмів, які можна переглянути з телефону

Українці зможуть подивитися фільм від Netflix "Борщ. Секретний інгредієнт" із Євгеном Клопотенко