Пройшов рівно рік відтоді, відколи благодійна організація "СОС Дитячі містечка Україна" почала фінансово підтримувати в умовах військової агресії прийомні родини, дитячі будинки сімейного типу та сім’ї опікунів, що опинилися у скрутному становищі. І ось знову можна розраховувати на фінансову допомогу від фонду.

Так, стало відомо, що благодійна організація "СОС Дитячі містечка Україна" розпочала прийом заявок на грошову допомогу сім'ям з дітьми з-поміж прийомних родин, ДБСТ та опікунських сімей, в яких виховується щонайменше одна дитина-сирота чи яка позбавлена батьківського піклування.

Відомо, що одна сім'я може подати не більше однієї заявки (реєструється 1 особа від сім'ї).

Про це повідомляє відповідна організація на своєму офіційному сайті.

Реєстрація заявок – до 31.03.2023. Для реєстрації, будь ласка, заповніть форму за посиланням: https://cutt.ly/q8D1Jkt

У рамках програми Cash Assistance така сім'я може отримати 2 200 грн на одного члена родини. Це має бути один із батьків та діти до 18 років. У середньому виходить близько 6 600 грн на сім'ю. Кошти надходитимуть протягом трьох місяців, один раз на місяць.

Грошову допомогу можуть отримати:

  • ті, хто раніше не отримували кошти від "СОС Дитячі Містечка";
  • сім'ї з числа прийомних родин;
  • дитячі будинки сімейного типу;
  • опікунські сім'ї, де виховується хоча б одна дитина-сирота або яка позбавлена батьківського піклування.

Отримати кошти можуть сім'ї, які проживають у таких 12 українських областях: Київська, Житомирська, Чернігівська, Сумська, Харківська, Луганська, Донецька, Запорізька, Херсонська, Миколаївська, Одеська, а також Дніпропетровська.

"Реєстрація заявок для участі у програмі грошової допомоги триватиме до 31 березня 2023 року. Детальніше про програму Cash Assistance ТУТ. Для реєстрації на отримання грошової допомоги, будь ласка, заповніть форму реєстрації", - йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Київстар запропонував українцям добірку найцікавіших фільмів, які можна переглянути з телефону

Українським біженцям доведеться повернути польську допомогу: хто не мав на неї права

Ощадбанк тепер видаватиме українцям усі пенсії: що треба знати