Стало відомо, що в Україні було створено спеціальний додаток для пошуку працевлаштування за кордоном. Цю програму можна з легкістю встановити на мобільний пристрій, щоб з легкістю знайти для себе роботу.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «apostrophe»

Повідомляється, що був розроблений новий мобільний додаток під назвою "I'm Ukrainian". Воно зроблено спеціально для біженців з України, щоб вони могли легко знайти для себе роботу за кордоном. Також у ньому можна знайти однодумців та різноманітні варіанти для освіти.

У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій сказали, що українці, які виїхали з території України через російське вторгнення, можуть користуватися додатком «I'm Ukrainian» не тільки для працевлаштування.

"За допомогою програми наші співвітчизники можуть знаходити необхідні послуги, варіанти освіти або працевлаштування, а також корисні освітні курси", - йдеться у повідомленні.

За допомогою цієї програми можна легко знайти однодумців, волонтерські хаби та багато іншого.

Важливо зауважити, що ця нова програма доступна лише для українців, а це говорить про те, що вона інтегрована з «Дія». Це дає змогу підтвердити своє громадянство. Також "I'm Ukrainian" можна використовувати в 19 країнах.

Читайте також:

Трагедія Львівщини: російська ракета впала в житлову зону. Вижили не всі

Ось це пощастило: чоловік відкопав 800-річний скарб із монетами, золотом та прикрасами

Господині здивуються: для чого під час приготування картоплі додають соду