У мережі повідомили, що Приватбанк запропонував українцям кілька дуже несподіваних послуг. Зараз йдеться про медичне страхування та допомогу при купівлі різноманітних медикаментів.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «znaj.ua»

Як повідомляють у Приватбанку, нова послуга має назву E-liki. Якщо українець підключить цю послугу, то він зможе купувати ліки зі знижкою 80%. Так, за медикаменти можна буде платити лише 20% повної вартості.

Важливо відзначити, що страхова послуга E-liki нібито сплачує ті ліки, які були виписані сімейним лікарем на електронну пошту з державної поліклініки. Це говорить про те, що якщо клієнт Приватбанку занедужає, то він отримає матеріальну допомогу після укладання спеціального договору.

Як повідомляється, договір страховки може покрити 45 захворювань, серед яких грип, бронхіт, пневмонія та інші.

Наприклад, якщо клієнт захворів, він повинен піти до свого сімейного лікаря і назвати номер страхового договору E-liki. Після цього лікар випише діагноз та необхідні ліки через електронну пошту. У такому разі можна йти в аптеку та платити лише 20% за виписані ліки. При покупці в аптеці потрібно сказати нібито "кодове" слово "захист".

Читайте також:

Можна поставити на балконі: у мережі продають незвичайний триколісний автомобіль

Названо середній розмір пенсії, на який можуть розраховувати українці після індексації

Чому у селах доведеться платити більше за доставку газу. Що потрібно знати

Ніжно та корисно: рецепт пшоняної каші з бананами