Засновник приватної військової компанії (ПВК) "Вагнер" Євген Пригожин оригінально привітав українських жінок із 8 Березня.

Так стало відомо, що на честь 8 Березня Пригожин відправив жінкам України вантажівку шампанського із заводу ігристих вин, розташованого під Бахмутом.

Про подарункову партію ігристого повідомила прес-служба ПВК у Telegram.

"Українським жінкам від ПВК "Вагнер". З 8 Березня!" — привітав Пригожин, підписавши одну із коробок із шампанським. Потім партія була занурена на вантажівку для подальшого відправлення.

Зазначимо, що винне виробництво Artwinery є найбільшим у східній Європі. Воно знаходиться в місті Бахмут (Артемівськ) і раніше було відоме як Артемівський завод шампанських вин та ЗАТ "Артемівськ Вайнері".

Нагадаємо, що 3 березня засновник ПВК "Вагнер" заявив, що російські сили фактично змогли взяти Бахмут у кільце.

"Кліщі стискаються. Якщо раніше з нами воювала професійна українська армія, то сьогодні все більше ми бачимо людей похилого віку та дітей", - повідомив він.

Водночас американський Інститут вивчення війни (ISW) повідомляє, що бої за невеликі населені пункти на північ і на південь від Бахмута Донецької області виснажили підрозділи бойовиків Вагнера. Таким чином ПВК "Вагнера" ​​у битві за Бахмут втратила найефективніші свої підрозділи.

Читайте також:

Мобілізація продовжується: міністр оборони попередив українців

Суміш «Відьмака» та курки: новий імідж Філіпа Кіркорова викликає блювотні позиви. Фото

Уникайте жіночої компанії: важливий день 7 березня. Що заборонено робити, щоб не злякати щастя та благополуччя

Весняний жест доброї волі: у ЗСУ розповіли про плани ворога щодо важливого стратегічного регіону