Українцям повідомили про досить оптимістичний прогноз щодо завершення війни в Україні. Так, у Залужного розповіли про те, коли Україна може перемогти у цій жахливій та кривавій війні.

Цю новину розмістили на популярному порталі «ТСН»

Радник головнокомандувача ЗСУ Залужного генерал Віктор Назаров потішив українців новими прогнозами. За його словами, війна може тривати ще не більше одного року.

Справа в тому, що генерал Віктор Назаров давав дуже відверте інтерв'ю одному з німецьких видань, де озвучив свої нові прогнози щодо завершення війни.

«Ми знаємо, що, враховуючи розміри Росії та її ядерну зброю, неможливо завдати йому повної поразки у сенсі беззастережної капітуляції. Але поразка на полі бою можлива. Питання полягає у відвойуванні територій на Азовському морі та Кримському півострові», - поділився радник Залужного.

Крім цього, він наголосив на тому, що повернути назад до складу України тимчасово окуповані території вийде лише тоді, коли ЗСУ піде у масштабний контрнаступ.

«Як наш великий наступ у Харкові, де ми розгромили багато сил противника та звільнили велику територію. Або як наступ у Херсоні», – продовжив професійний український військовий.

Читайте також:

Сюрприз для Путіна: у США розповіли, коли в Україні можуть раптово з'явитися закордонні винищувачі

У Росії вже говорять про кремлівський переворот: Путін дуже ослаб.

П'ять поразок Путіна: Куліба розповів, як Україна «обробила» кремлівського діда

Намагається задовольнити Путіна: експерти розповіли, для чого Лукашенко літав до Китаю